Як налаштувати нову базу даних MySQL?

Як налаштувати нову базу даних mySQL?

Ми припускаємо, що у вас вже є хостинг з панеллю керування cPanel.

Якщо ви стоїте перед вибором перевіреного хостингу, порівняйте наші пакети. Всі описи в цьому посібнику базуються на хостингу Smarthost.eu

Щоб створити нову базу даних MySQL, натисніть кнопку “MySQL databases” на головному екрані cPanel.

Потім введіть назву бази даних, яку ви хочете створити (поле 1, назва довільна) і натисніть кнопку “Create database” (поле 2).

Після створення бази даних з’явиться повідомлення, що повідомляє про успішне створення. На цьому екрані натисніть кнопку “Back“, щоб повернутися до екрана керування базою даних.

Щоб створити нового користувача в панелі управління базою даних, введіть бажане ім’я в поле “Username” (поле 1).

Заповніть поле “Password” обраним паролем або натисніть кнопку “Generate password“. Завдяки цьому ми автоматично згенеруємо безпечний пароль, який потім зможемо скопіювати.

Після заповнення цих полів натисніть на кнопку “Create user” (поле 2).

Наступним кроком буде призначення створеного користувача до відповідної бази даних. Ми робимо це в панелі управління базою даних в розділі “Add user to database“.

У полі “User” виберіть користувача, якого ви хочете призначити до бази даних, а в полі “Database” виберіть базу даних, до якої ви хочете призначити користувача. Потім натисніть на кнопку “Add“.

На наступному кроці призначення користувача до бази даних виберіть повноваження, які він повинен мати. Для цього встановлюємо відповідні прапорці. Вибравши потрібні дозволи, натисніть кнопку “Make changes“.

В панелі керування базами даних, в розділі “Current databases“, ми бачимо створені нами бази даних і призначених до них користувачів.

Створіть безкоштовний тестовий обліковий запис на сервері Smartost.eu і перевірте, як працює правильно налаштована база даних mySQL:

Створіть тестовий акаунт з пакетом premium-ssd-www

Aleksandra Grygiel

Залишити відповідь