Встановлення WordPress за допомогою Softaculous на прикладі клієнтського домену

Щоб легко встановити WordPress за допомогою Softaculous Installer, перейдіть до cPanel, а потім введіть Softaculous App Installer.

Далі у списку додатків для встановлення, який знаходиться ліворуч, у категорії ” Blogs” виберіть WordPress. Також ми можемо знайти його за допомогою опції пошуку.

Після вибору WordPress з’явиться сторінка заявки. Щоб встановити WordPress, натисніть кнопку ” Install “. З’явиться сторінка налаштування WordPress.

Домен, на якому буде встановлено WordPress. Ми рекомендуємо використовувати https://.
Ми надаємо безкоштовні сертифікати, більше інформації можна знайти тут.
Директорія, в яку буде встановлено WordPress, наприклад, коли ми входимо в директорію wp, WordPress буде встановлено в папку wp, і він буде доступний за адресою: https://client-domain.net.ua/wp/
– ” Guestbook Name “: тут ми вводимо назву нашого веб-сайту.
– ” Podcast description “: тут ми вводимо опис нашого сайту.
[Advanced option] Якщо ви хочете використовувати WPMU, позначте цю опцію.
Плагін захищає від брутфорс-атак, обмежуючи кількість невдалих спроб входу в систему.

Обліковий запис адміністратора та мова

У цій категорії ми встановлюємо ім’я, адресу електронної пошти та пароль для облікового запису адміністратора. Встановіть надійний пароль! Потім ми обираємо мову, на якій буде встановлено наш WordPress.

Розширені можливості

Тут ми можемо задати назву бази даних відповідно до ваших потреб та увімкнути автоматичне оновлення WordPress, його плагінів та тем.

Останнє, що нам залишилося – натиснути кнопку ” Install”. Через деякий час має з’явитися повідомлення про те, що програмне забезпечення успішно встановлено.

Aleksandra Grygiel

Залишити відповідь