Як відновити резервну копію даних?


резервна копія 7 днів

Нещодавно, новий функціонал у вигляді Jet Backup з’явився на нашому хостингу. Завдяки їй ви можете відновити файли, бази або електронну пошту самостійно . Це дуже зручний і швидкий спосіб. У цьому посібнику ви дізнаєтеся, як відновити як окремий файл , так і весь каталог. Однак, перш ніж ми почнемо перший крок, який вам потрібно зробити, ви повинні увійти до свого облікового запису cPanel.

Список:

1. Setting the email address for notifications.

2. Restoring files and folders.

3. Restoring the database.

4. Restoring e-mails

5. Restore queue.

1. Налаштування адреси електронної пошти для сповіщень

Першою дією, яку ми рекомендуємо, є встановлення адреси електронної пошти в “Налаштуваннях”, на яку ви будете отримувати сповіщення про “Прогрес відновлення резервної копії”.

Після натискання на “Налаштування” ми побачимо такий результат:

Можливо, ви побачите порожнє поле – введіть свою електронну адресу, на яку ви хочете отримувати сповіщення. Після збереження змін має з’явитися наступне повідомлення: “Адреса електронної пошти успішно оновлена”.

2. Відновлення файлів і папок.

У головному вікні cPanel з категорії JetBackup вибираємо ” File Backups”. Після цієї дії на екрані з’являться доступні резервні копії, які ви можете відновити.

Щоб розпочати процес відновлення, перейдіть за посиланням: File Manager. Сервіс простий та інтуїтивно зрозумілий. Щоб перейти до папки, натисніть на її назву. Щоб повернутися до попереднього місця, вгорі вибираємо потрібну папку (наприклад, backupdir) з поточного шляху.

У наведеному вище прикладі я вибрав файл .htaccess і каталог wordpress (тому що я хочу його відновити). Зараз я можу зробити дві речі. Тепер я можу робити дві речі. Скасувати позначення або відновити вибрані файли.

Відновлення резервної копії:

Заповнюємо адресу для сповіщення, відмічаємо згоду і натискаємо кнопку Restore.

3. Відновлення бази даних

Як і у випадку з файлами, ми також можемо відновити або отримати базу даних. Для цього ми переходимо до пункту Database Backup. Потім ми шукаємо базу даних, яка нас цікавить, і натискаємо кнопку відновити або згенерувати завантаження, залежно від того, чи хочемо ми відновити базу даних або завантажити її копію на власний комп’ютер.

4. Відновлення електронної пошти

Якщо ви хочете відновити свій обліковий запис електронної пошти, перейдіть до розділу “E-Mail Accounts Backup”. Там ми можемо відновити всю поштову скриньку. Як і в попередніх розділах, натисніть кнопку “Відновити”, поставте галочку, введіть адресу електронної пошти і натисніть кнопку “Відновити” ще раз.

5. Черга відновлення

Всі об’єкти, які потрібно відновити (файли, каталог, бази даних тощо), ставляться в чергу і виконуються по черзі. Функція черги дозволить нам переглядати поточні операції, які ми виконуємо, і ті, які вже завершені.

Aleksandra

Залишити відповідь